Om Broker Sweden

Broker Sweden Scandinavia AB bedriver försäljning av begagnade motorbåtar samt vinterförvaring och försäljning av Honda utombordare.

Vi är inte störst men vi arbetar hårt för att vara bäst. Vi ska vara det självklara valet för både köpare och säljare på den skandinaviska båtmarknaden.

Vi erbjuder även ett antal kringtjänster som transporter, försäkring, värdering och tillbehör.

USA import

Vi har mycket stor erfarenhet av import och transport av båt från USA samt CE certifiering. Efter 680 importerade fina båtar har vi har många nöjda kunder som gärna lämnar referenser.

Med vårt unika nätverk i USA kan vi säkerställa hela importen/exporten från hela östra USA till Sverige utan onödiga mellanhänder. Förmånliga fraktförsäkringar och leverans fram till ditt hem.

GDPR

Med anledning av den nya dataskyddsförordningen (GDPR) vill vi på Broker Sweden Scandinavia AB informera om hur vi hanterar de personuppgifter du som kund lämnar oss.

Broker Sweden Scandinavia AB behandlar personuppgifter i syftet att fullgöra avtal. De personuppgifter som du lämnar till oss kommer vi att lagra i vårt affärssystem och används för att upprätthålla en kontakt med er under vårt sammarbete. De personuppgifter vi lagrar under sammarbetets gång kan komma att ändras, kompletteras eller tas bort på er begäran. Uppgifterna kommer att lagras till dess att vårat sammarbete avslutas, eller så länge som lagstiftelsen säger.

Personuppgifter kommer inte att säljas vidare eller delas med andra.

Den tillsynsmyndighet som tar emot klagomål är Datainspektionen och dit vänder man sig om man inte är nöjd med hur personuppgifter behandlas.