Båtförmedling

Vill du sälja en välvårdad motorbåt? Båtförmedling vid bryggan i Viggbyholms marina, Täby. Tryggt, enkelt & professionellt.

Ett års garanti på köpet

En betydande fördel för dig är att vi kan erbjuda köparen av din båt ett års garanti om båten är yngre än tio år. Det plus möjligheten till en mycket förmånlig finansiering gör oss till det bästa valet för en försäljning av din båt.

Trygghet och enkelhet för dig och köparen gör att vi får maximalt betalt för din båt. Ett båtköp är en stor investering. Det är viktigt att allt ska fungera och att köparen har någon att vända sig till även efter han kommit till sin hemmahamn med sin nyköpta båt.

Det flesta kunder väljer därför att både köpa och sälja sin båt av ett företag i stället för privatköp.

 • Maximalt betalt för din båt
 • Möjlighet till ett års garanti
 • Försäkring
 • Transporter
 • Finansiering med upp till 20 års kredit
 • Vi visar din båt när kunden vill 24/7
 • Vi tar inbyten eller köper din båt
 • Framtagning av prospekt & annonser
 • Fotografering och genomgång av båten
 • Alla båtar är varudeklarerade
 • Egen kunnig servicepersonal

Vår försäljningsbrygga ligger inne på hamnområdet vid INA Marin i Stockholm Täby. Det ger dig en otroligt bra exponering för köpstarka kunder. Våra grannar är även SEASEA och Flipper Marin med Flipper, Nimbus, Alukin, Bella, Aquador och Mercury samt en av Sveriges största båtklubbar.

Det är en mycket stor genomströmning av kapitalstarka potentiella köpare som rör sig i området.

Vi köper även båtar kontant – Ring eller maila för en kostnadsfri värdering av din båt!

Ligger inte din båt i närheten av vår brygga, inga problem, vi kan hämta den med trailer eller kranbil i hela landet. Kontakta oss för en lösning.

 Båten du vill sälja

Kom gärna och besök oss vid marinan i båten som ska säljas eller ring och berätta vad du har. Vi går igenom fakta modellen, årsmodell, motor, utrustning och skick. Utifrån det har vi ett underlag för att ge dig ett förslag på marknadsvärdet gällande just din båt. Andra viktiga parametrar för värderingen kan vara tidigare avslut, annan statistik samt hur marknaden ser ut i dagsläget. När vi kommit överens om en prisbild och vårt arvode för att sälja båten upprättar vi ett förmedlingsavtal som vi går igenom och skriver under tillsammans.

Genomgång av båten

Vi gör en grundlig genomgång av båten, gärna tillsammans med dig för att se skick och funktion. Vi ber dig vid samma tillfälle, eller redan innan du kommer med båten att fylla i en frågelista. Vi behöver en kopia på ditt försäkringsbrev samt gärna en kopia på din köpehandling som styrker att båten är din egendom. Är båten belånad, pantsatt eller köpt på kredit behöver vi veta vem som äger rätten till båten. Vid försäljningen är det vi som löser ev. restskuld direkt från köpeskillingen. Dokumentation avseende tidigare service och underhåll av båten vill vi gärna också ha underlag på. Det är viktigt då en dokumenterat välservad båt och motor har ett högre värde.

 Marknadsföring 

Vi fotograferar båten och skapar ett snyggt och säljande material. Annonsen lägger vi upp på vår hemsida brokersweden.com, i vår butik på blocket.se samt sprider objektet i vårt nätverk av spekulanter och andra mäklare, till exempel i Finland och Danmark. Annonsen innehåller även förslag till finansiering, försäkring och möjlighet till garantier.

 Visning av båten

Vi tar hand om och vårdar din båt när den ligger vid vår försäljningsbrygga. Vi håller den ren och städad och kan även utföra andra kringtjänster du kanske vill få gjort för att göra båten ännu mer attraktiv inför försäljningen. Vi håller visningar av båten alla dagar i veckan, oftast på kunden villkor. Vi är tillgängliga 24/7 året runt.

Vi framför alltid båten initialt vid provkörning innan vi lämnar över ratten till kunden och tar den alltid tillbaka in i hamn. Allt för att provkörningen skall ske tryggt och säkert.

 Försäljning

Vi tar självklart hand om all kundkontakt, prisförhandling och kontraktsskrivning. Vi erbjuder alltid möjligheten att ta köparens båt i inbyte för att få ihop affären, förutsatt att den är i ett skick vi anser bra. Vi upprättar köpeavtal och hanterar handpenning. Alla ekonomiska transaktioner görs via vårt Klientmedelskonto hos Nordea, allt för din trygghet.

Båten ska sedan slutbetalas och hämtas från vår försäljningsbrygga normalt inom en vecka. I samband med leveransen gör vi en noggrann genomgång av båten och dess funktioner med köparen. Redovisning av köpeskilling och slutlikvid görs inom tio bankdagar.

 Kringtjänster

I samarbete med professionella partners kan vi erbjuda våra kunder polering och rekonditionering, vinterförvaring, båt- och motorservice, Transporter lokalt och inom hela EU. Även installation av extrautrustning.

 

Lämna gärna din kontaktuppgifter

Contact form for the footer
 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.