Om Broker Sweden Scandinavia

Broker Sweden Scandinavia AB är exklusiv återförsäljare av TÄRNSKÄR aluminiumbåtar och bedriver försäljning och förmedling av begagnade motorbåtar. Vi erbjuder även vinterförvaring i varmhall samt utomhus.

Vi är inte störst men vi arbetar hårt för att vara bäst. Vi ska vara det självklara valet för både köpare och säljare på den skandinaviska båtmarknaden.

Vi erbjuder även ett antal kringtjänster som vinterförvaring, transporter, försäkring, värdering och tillbehör.

TÄRNSKÄR

Tärnskär båtar grundades 2004. Grundarna har närmare ett sekel av samlad båterfarenhet och sjövistelse bakom sig och har med detta som grund utvecklat Tärnskär. Gemensamma önskemål om en mycket sjöduglig båt med hög komfort och detaljrikedom bildade fundamentet för utformningen av Tärnskär. Sedan dess har samma modell utvecklats från år till år och detta har gett resultat både i form av design samt funktionalitet. Med de höga kraven på kvalitet i fokus beslutades att tillverkningen skulle ske i egen regi på en modern fabrik i Estland.

Tärnskärs kunder är vanligtvis personer med lång erfarenhet av vistelse på sjön och med flertalet båtbyten bakom sig. De har därmed högt ställda krav på såväl sjöegenskaper som kvalitet och de uppskattar den väl utarbetade detaljrikedomen när det gäller funktionaliteten.

USA import

Vi har mycket stor erfarenhet av import och transport av båt från USA samt CE certifiering. Efter 680 importerade fina båtar har vi har många nöjda kunder som gärna lämnar referenser.

Med vårt unika nätverk i USA kan vi säkerställa hela importen/exporten från hela östra USA till Sverige utan onödiga mellanhänder. Förmånliga fraktförsäkringar och leverans fram till ditt hem.