köpa båt

Ett års garanti på köpet!

 

Att köpa en båt innebär ofta en stor investering. För ett säkert och tryggt köp bör du handla av oss, vi kan båtar och fördelarna är många. Vi har gått igenom och provkört båten ordentligt och hjälper dig även gärna att genomföra en besiktning. Köper du en begagnad båt av oss har du även ett grundläggande skydd i form av konsumentköplagen.

Funderar du på en ny eller begagnad båt? Det finns förstås olika för- och nackdelar.  En begagnad välvårdad båt kan ofta vara en tryggare investering än en ny där värdeminskningen kan vara stor de första åren. En populär serietillverkad båt är oftast ett bättre köp än en udda båt.

Köper du en ny båt kan det vara ganska mycket utrustning som tillkommer. Köper du i stället en begagnad av oss finns normalt mycket utrustning redan ombord.

Här är några andra viktiga mervärden vi kan erbjuda dig inför ditt köp:

BÅTFÖRSÄKRING I SAMMARBETE MED SVEDEA

Vi samarbetar med Svedea och hjälper dig gärna att hitta rätt försäkring för din båt. Svedea är båtspecialister och erbjuder försäkringar som är anpassade efter svenska förhållanden och passar alla typer av båtar. Välj mellan tre olika försäkringspaket: L, XL och XXL.

ETT ÅRS GARANTI PÅ KÖPET

Väljer du Svedeas XXL-försäkring när du köper en begagnad båt hos oss som är yngre än tio år får du ett års garanti på motor, drivlina samt ankarspel, bogpropeller, radar, plotter och ekolod. Allt för att ge dig som kund hos oss extra trygghet! Kontakta oss så berättar vi mer.

Finansiering via WASA KREDIT

Vad är viktigast för dig när du ska finansiera din båt? För många är det månadskostnaden. Vi har möjlighet att erbjuda finansiering upp till 240 månader på begagnade båtar.

Montering av utrustning & tillbehör

Saknar du något på den båt du vill köpa hjälper vi dig givetvis med installation och montering av exempelvis stereo, plotter, ankarspel, värmare, bogpropeller, etc.

Service och vinterförvaring

Vi erbjuder helhetslösningar för vinterförvaring och service av din båt. Vi erbjuder förvaring i varmhall +20 grader eller utomhus inplastad. Vi kan hämta båten vid din brygga eller så kan du komma med den själv via sjön eller på trailer.

Tvätt och polering

För att göra din båt mer attraktiv inför försäljningen kan vi erbjuda tvätt, polering och rekonditionering av teak.

Båtvagn/båttrailer

Om du behöver en vagn till din nya båt hjälper vi dig med detta. Vi är återförsäljare av Respo båtvagnar och trailers.

Båttillbehör

När du ska köpa en båt så finns det flera olika relevanta tillbehör som kan vara bra att fundera på att investera i. Vi på Broker Sweden kan starkt rekommendera att ni tar ett en titt hos marinsystem.se som erbjuder det mesta inom båttillbehör.